THRIPALA a jarní očista

pribal_info_thri.png

TRIPHALA 

malý ajurvédský zázrak.

Thripala je tradiční bylinný přípravek v ajurvédské medicíně, který se skládá ze tří ovocných složek:

Haritaki (Terminalia chebula): Haritaki je ovocem stromu Terminalia chebula, který roste v jižní Asii. Toto ovoce je bohaté na třísloviny, vitamíny, minerály a další bioaktivní látky. Haritaki se tradičně používá pro podporu trávení, detoxikaci, imunitu a zdraví kůže.

Bibhitaki (Terminalia bellirica): Bibhitaki je ovocem stromu Terminalia bellirica, který se také nachází v jižní Asii. Obsahuje taniny, flavonoidy, alkaloidy a další látky. Bibhitaki se používá pro podporu trávení, detoxikaci, zdraví dýchacího systému a zraku.

Amalaki (Emblica officinalis): Amalaki, také známá jako Amla nebo indický angrešt, je ovocem stromu Emblica officinalis. Je bohatá na vitamín C, třísloviny, flavonoidy a další živiny. Amalaki má silné antioxidantové vlastnosti a podporuje imunitu, trávení, zdraví kůže a vlasy.

foto_thripala.jpg

Kombinace těchto tří složek v Thripale poskytuje synergický účinek a podporuje celkové zdraví a pohodu. Thripala je k dispozici ve formě prášku, kapslí nebo tekutého extraktu a je běžně užívána jako doplněk stravy nebo součást ajurvédských terapií.

 

PRO KOHO JE THRIPALA VHODNÁ?

Thripala je vhodná pro různé skupiny lidí v závislosti na jejich zdravotních potřebách a cílech.

Zde je několik příkladů:

1. Lidé hledající celkovou regeneraci a posílení imunitního systému: Thripala může být vhodná pro ty, kteří chtějí posílit svůj imunitní systém a získat obecné zdravotní benefity. Pomáhá vyrovnávat tělesné a duševní funkce, zlepšuje vitalitu a energii.

2. Osoby trpící stresem a úzkostí: Thripala nabízí uklidňující a relaxační účinky na nervový systém. Pomáhá snižovat úzkost, stres a napětí, což z ní činí vhodnou volbu pro ty, kdo chtějí dosáhnout duševní rovnováhy a klidu.

3. Lidé s poruchami spánku: Thripala může být prospěšná pro ty, kteří mají problémy se spánkem, jako je nespavost nebo nedostatek kvalitního odpočinku. Její relaxační a harmonizující účinky mohou pomoci přirozeně podporovat zdravý a hluboký spánek.

4. Osoby hledající detoxikaci a očištění těla: Thripala má detoxikační vlastnosti a podporuje eliminaci toxinů z těla. Může být prospěšná pro ty, kteří chtějí provést očistu a podpořit zdraví trávicího systému.

 

 

 

newsletter__3_.png

Užijte si jaro uvolnění a spokojení. Kde nepomůže jóga, nastupuje její sestra ajurvéda.

Pokud máte zájem, podívejte se na www.ajurvedanasrilance.cz, tam najdete poodrobnější informace.